2013. szeptember 2., hétfő

Velence 2013: Öt meseszép hely a fesztivál közelében

A THR összegyűjtött nekünk öt szemet gyönyörködtető képet, ha valakinek a Velencei Film Fesztivál közben, előtt vagy után még van ideje ilyenekre is, na meg persze, ha elég vastag a pénztárca is hozzá.

A továbbiakban öt új vagy felújított lazulásra alkalmas helyről nézettek meg egy-egy fotót - az egyik ilyen luxushely Pugliában található, ahol Justin Timberlake megházasodott, de az Amalfi parton akad egy kolostor is, amit átalakítottak, és a barokk szicíliai villa sem mellékes, ahonnan túraútvonalak vezetnek az Etnához. A képek klikkre nőnek, mert vétek lenne őket nem kinagyítani!

Velence 2013 Öt meseszép hely a fesztivál közelében 01 Monastero Santa RosaMonastero Santa Rosa

A 17. században apácák éltek a Monastero Santa Rosában (szobák már $733 dollártól), amelyet átalakítottak, így most 20 fényűző szoba várja a vendégeket. A Vatikánt megtervező Tiziano Giangiulio felelt eme csodás kertkialakításért. A fehér kő hotel egy sziklából lett kialakítva, amely egy Amalfitól 15 percnyire található halászfalura néz.

Velence 2013 Öt meseszép hely a fesztivál közelében 02 Monaci delle Terre NereMonaci delle Terre Nere

A rózsaszínű barokk villa 5400 méterrel a tengerszint feletti magasságban található, amely a Jón-tengerre néz. Öt évvel ezelőtt nyolc szobát újítottak fel, amelyből az alábbi kerekedett ki. Szobák már $280 dollártól, és a vendégek az Etna körül is túrázhatnak.

Velence 2013 Öt meseszép hely a fesztivál közelében 03 Hotel Santa CaterinaHotel Santa Caterina

A Salerno öbölben, az Amalfi parton sziklákba vájt hotelről van szó, amelyet 1904-ben nyitottak meg, és még mindig ugyanaz a család vezeti. Szobát itt $950 dollártól adnak. Jelenleg 66 szobával büszkélkedhetnek és a híres Beach Clubbal, ahová üvegliftekkel juthatnak el a szerencsés odalátogatók.

Velence 2013 Öt meseszép hely a fesztivál közelében 04 Villa GiuliettaVilla Giulietta

Egy kis szicíliai szigeten, Salinán található, ahol tíz egyszerűen berendezett szoba fogadja a vendégeket, viszont van medencéje, és tengerre néző terasza is. Egy hétért $15,700 dollárt kérnek.

Velence 2013 Öt meseszép hely a fesztivál közelében 05 Borgo EgnaziaBorgo Egnazia

Egy mesebeli kőfaluhoz hasonlít a Borgo Egnazia (szobák már $545 dollártól), amely a Puglia régióban található, a csizma "sarkánál". Ezen a helyen házasodott össze tavaly ősszel Justin Timberlake és Jessica Biel. 91 szobával állnak vendégeik rendelkezésére, de vannak még villáik, teniszezési és golfozási lehetőség, na meg három étterem, amelyből a La Frascát láthatjuk a képen. Ráadásként van négy 17. századi őrtoronyból kialakított létesítményük is, ahová $2,590 dollártól adnak szobát.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból