2013. szeptember 2., hétfő

Velence 2013: Lindsay Lohan miért nem jelent meg a fesztiválon?

LOS ANGELES, CA - MARCH 29: Lindsay Lohan leaves court after her latest probation hearing at the Airport Courthouse on March 29, 2012 in Los Angeles, California.  Judge Stephanie Sautner ended Lohan's formal probation after concluding that she has completed the terms of her sentence for her 2007 DUI conviction and probation violations.  Lohan is now on informal probation until May 2014 for her 2011 Venice, California jewelry theft conviction.  (Photo by Toby Canham/Getty Images)

"Élveztem, hogy visszatérhettem ebbe a csodálatos városba… azonban most fontosabb az egészségem és a jólétem," - hangzott el a színésznő szájából.

A korábbi híresztelésekkel ellentétben Lindsay Lohan mégsem jelent meg a 70. Velencei Film Fesztiválon, pénteken, hogy népszerűsítse új thrillerjét, a Vétkek völgyét (The Canyons), azonban nem sokkal később elmagyarázta, hogy mi is ennek az oka.

"Tisztába kell tennem a rólam szóló riportokat," - írja a színésznő saját oldalán, ahová egy fotót is mellékelt "Velencének szeretettel" felirattal. "Én egy szóval nem mondtam, hogy részt fogok venni a fesztiválon. Nyilván szívesen visszatértem volna ebbe a csodás városba, hogy részt vegyek ezen a nagyszerű eseményen, de most az egészségem a legfontosabb. Ez áll most az első helyen."

Velence 2013 Lindsay Lohan miért nem jelent meg a fesztiválon 02

Lohant július végén engedték ki drogelvonó kúrájáról. A Vétkek völgye rendezője, Paul Schrader a fesztivál zsűrije is egyben, és a pénteki sajtótájékoztatón beszélt a filmről és azt is kijelentette, hogy le lehet szállni a Lohan-témáról.

Lohan ugyan azt mondta, hogy soha nem is volt szó róla, hogy jelen lesz a fesztiválon, a szervezők viszont számítottak jelenlétére, és ő szerepel a fesztiválra érkező vendégek listáján, mint ahogyan a Vétkek völgye további stábtagjai is.

A film néhány amerikai vásznon már látható augusztus 2-től, a világpremiert pedig Londonban tartották még júliusban, de mint arról korábban értesülhettetek, a fesztiválon, a versenyen kívüli kategóriában is helyet kapott Paul Schrader thrillerje.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból