2013. szeptember 2., hétfő

Velence 2013: Weinsteinék csaptak le a Tracks forgalmazási jogaira

Hivatalosan is kijelenthető, hogy az ősz beköszöntével elkezdődött fesztiválszezon. Jelenleg a szerencsések Velencében nézhetik a jobbnál jobb alkotásokat, ahol minden a mozgóképről szól, így nem meglepő módon a market körül is nagy a nyüzsgés.

A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy ténylegesen Harvey Weinsteinék csaptak le a Tracks című ausztrál dráma észak-amerikai forgalmazási jogaira. Korábban ez még nem volt biztos, bár már akkor is a The Weinstein Company tette a legjobb ajánlatot.

Velence 2013 Weinsteinék csaptak le a Tracks forgalmazási jogaira

A Tracksről a fesztivál összefoglalójában is olvashattatok már, de nézzük újra, hogy mit érdemes tudni John Curran drámájáról, amelyben Mia Wasikowska és Adam Driver alakítják a főszereplőket.

A történet egy fiatal nőről szól, aki 2700 km-es utazásra indul Nyugat-Ausztrália sivatagán át négy tevével és hűséges kutyájával. A film számára a következő állomás a hamarosan kezdődő Torontói Nemzetközi Film Fesztivál lesz, de a Telluride Film Fesztiválon is bemutatkozik.

Robyn Davidson azonos című bestsellere adta a film alapjait, amelyben Driver alakítja azt a fotóst, aki megörökítette az utazást a National Geographic magazin számára.

A premierre a tervek szerint valamikor jövőre kerül sor.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból