2013. december 3., kedd

A csodálatos pókember 2 hivatalos sztorija és szereplői

A Sony Pictures ma reggelre virradóan közzétette A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) hivatalos történetét, amely rávilágít arra, hogy mennyire fontos szerepet játszik a folytatásban az OsCorp vállalat.

Frissítve - 22:22 - Közben befutott a már látott banner stúdióminőségben. Elég vagányul fest. Akikkel szemben találja magát a főhősünk: Rhino (Paul Giamatti), Electro (Jamie Foxx) és Zöld Manó (Dane DeHaan).

A csodálatos pókember 2 posztere jó minőségben-640 Klikkre nagyobb az élmény

"Mindig is tudtuk, hogy Pókember a legfontosabb csatát magával vívja: mindig is őrlődött Peter Parker kötelezettségei és Pókember rendkívüli felelősségvállalása között. De A csodálatos pókember 2-ben Peter Parkernek jóval nagyobb problémát kell legyűrnie.

Peter Parker imád Pókembernek lenni. Élvezi, hogy felhőkarcolók között repkedhet, és hogy sok időt tölthet Gwennel. De mindennek ára van: csak Pókember védheti meg New Yorkot a várost fenyegető veszélyes gonosztevőktől. Amikor pedig Electro felbukkan, Peter egy nála sokkal erősebb ellenséggel találja szemben magát. Régi barátja, Harry Osborn is visszatér, Peter pedig rájön, hogy minden ellenségében volt egy közös pont: az OsCorp."

Hivatalos, hogy Campbell Scott mellett Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti és Sally Field is jelen lesznek, azonban Chris Cooper nem, aki Norman Osborn szerepére írt alá. Egyelőre nem világos, hogy a készítők dobták ki a projektből, mint Shailene Woodley kisasszony Mary Jane Watsonját, vagy csak valamilyen oknál fogva egyszerűen lemaradt a listáról.

Azt hiszem, a csütörtökre ígért első előzetes rávilágít majd néhány dologra, és nem kizárt, hogy akkorra eloszlatják az esetleges ködös részeket.

1 megjegyzés:

Maclac írta...

Azért remélem a Zöld Manót és Rhinot csak felvezetik, mert 3 ellenség 1 filmbe szerintem sok lenne Póknak. Valahol fura, hogy 3 részre van osztva és "csak" Electronál szerepel a May 2 + nincs ott hogy Amazing Spider-Man 2 :D Lehet a következő két film főgonoszát is rárakták, azért van így elválasztva. :) - persze ez csak spekuláció

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból