2013. december 3., kedd

Mi a helyzet a The Darkness és a Think Tank képregény adaptációkkal?

A Top Cow Productions góréja, Marc Silvestri, aki producerként is 'működik', két készülőfélben lévő képregény adaptációról is beszélt, egyik a The Darkness, a másik pedig a Think Tank.

Mi a helyzet a The Darkness és a Think Tank képregény adaptációkkals

Silvestritől megtudhattuk, hogy Len Wiseman rendezi a The Darkness nagyvászonra készülő változatát, amelyben Boszorkánykard karaktere is szerepelni fog. Már rendelkezésükre áll egy forgatókönyvvázlat, de még dolgoznak rajta, viszont el fog készülni a filmváltozat. Len egyszerűen imádja a képregényeket, szóval elvileg jó kezekben van a projekt.

Boszorkánykard karaktere feltűnt a The Darkness képregény sorozatokban, amely a maffia bérgyilkosát, Jackie Estacadót követi nyomon, aki természetfeletti erőkkel bír, és képes utazni túlvilági dimenziókba, de veszélyes démonok kordában tartása sem okoz nehézségeket számára.

A Matt Hawkins és Rahsan Ekedal által készített képregény, a Think Tank is nagyvásznakra kerül, de egyelőre ez másodlagos projekt a The Darknessszel szemben. Ez a képregény tavaly augusztusban jelent meg a Top Cow és az Image Comics gondozásában.

A történet egy meglehetősen intelligens kormányügynökről szól, aki megelégelte azt, hogy az amerikai kormány a nagyobb jó érdekében embereket tesz el láb alól, amelyekhez ő készíti a tömegpusztító fegyvereket, ezért úgy dönt, hogy kiszáll, de a katonaság nem engedi csak úgy el az embereket…

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból