2013. december 7., szombat

A Disneyhez kerültek az Indiana Jones jogai

Nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Félreértés ne essék, különösebb bajom nincs a Walt Disneyvel, de most, hogy a Paramount Picturestől megszerezték az Indiana Jones franchise forgalmazási és opciós jogait, felvetődött bennem a kérdés, hogy mit várjunk a régóta készülőfélben lévő Indiana Jones 5-től?

Viszont a szerződés értelmében az eddigi négy film, az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (Indiana Jones and the Last Crusade), Az elveszett frigyláda fosztogatói (Raiders of the Lost Ark), az Indiana Jones és a végzet temploma (Indiana Jones and the Temple of Doom) és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) továbbra is a Paramount terjesztésében marad. Ráadásul a jövőbeli projektekből kapnak majd részesedést is, de arról nincs hír, hogy milyen százalékos oszlásban.

Talán most jön a legfontosabb rész, hogy a Disney egy szóval sem említi, hogy dolgoznának az Indy 5-ön, ami nyilván nem egyenlő azzal, hogy nincs is tervbe véve.

A Disneyhez kerültek az Indiana Jones jogai

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból