2013. december 7., szombat

Hugh Jackman nem biztos, hogy visszatér a Wolverine folytatásában

Novemberben jött a hír, hogy Hugh Jackman és a The Wolverine rendezője James Mangold már dolgoznak a The Wolverine 2-n, és bár a projekt készülőfélben van, viszont Hugh Jackman a The Hollywood Reporternek adott interjújában azt feszegette, hogy nem egészen biztos benne, hogy vissza akar térni Logan szerepében.

Hugh Jackman nem biztos, hogy visszatér a Wolverine folytatásában 01

Ráadásul, amikor rákérdeztek a színésznél, hogy hogyan áll a forgatókönyv, elárulta, hogy még nincs írója a projektnek. Az is tény, hogy Simon Kinberg jegyzi az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) forgatókönyvét, aki hároméves szerződést írt alá a 20th Century Foxnál, szóval egyáltalán nem kizárt, hogy végül ő kapja a nemes feladatot.

Hugh Jackman nem biztos, hogy visszatér a Wolverine folytatásában 02

Ez még közel sem minden újdonság az X-Men univerzumából, ugyanis még meg sem száradt a tinta az X-Men: Apocalypse-en, amelyről tegnap olvashattatok, és máris fény derült rá, hogy az X-Men - Az eljövendő múlt napjai vége főcím után kapunk egy jelenetet, ami összeköti ezt a két filmet.

Meglepődtünk? Jómagam nem kicsit… De azon a véleményen vagyok, hogy amit Bryan Singer alkot ebben a világban, az határtalan mennyiségben jöhet, azt pedig csak remélni tudom, hogy nem vállalja túl magát. Viszont 2016 még messze van.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból