2013. december 10., kedd

Andrew Garfield nem biztos, hogy vállalja A csodálatos pókember 4-et

Annak idején a Sony Pictures okozott meglepetést, amikor bejelentette A csodálatos pókember 3-at és A csodálatos pókember 4-et, most viszont Andrew Garfield folytat hasonló stratégiát.

Andrew Garfield nem biztos, hogy vállalja A csodálatos pókember 4-et

A Yahoo! Movies hírén még meg sem száradt a tinta, amelyből kiderül, hogy Garfield egyáltalán nem biztos benne, hogy A csodálatos pókember 4-ben (The Amazing Spider-Man 4) is visszatér Peter Parker szerepében.

Röviden annyit nyilatkozott a Yahoo!-nak, hogy eleve még le kell forgatnia egy részt, és akkor még ott a negyedik. De ne szaladjunk ennyire előre, még a második rész sem került mozikba, szóval…

Ha Garfield visszautasítaná a szerepet, kit szeretnétek látni helyette? ...

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Úgyis az ulti comicot veszik alapul a filmhez. Csinálják azt, mint a comicban. Kinyírták Peter Parkert és Miles Morales vette át Spider-Man szerepét.

GoDach írta...

Andrew Garfield az eddigi legjobb pókember. Sőt a Marvel kisebb nagyobb bukásokkal de általában jó szereplőket talált a hőseire. Nézzük csak meg Robert D.J-t, vagy az Avengers Hulkját. Andrew is nagyon jó választás volt az előző szipós pókemberrel ellentétben, viszont más szerepre nem nagyon tudom elképzelni. Nem hogy örülne, hogy még pár évig Versenyképes helye van a vásznon. Sok szuperhős filmet forgatnak, és a Marvel úgysem engedi egynek sem, hogy vérszemet kapjanak. Kevesebbe kerül új színészt találni, mint mindnek megemelni a gázsiját. Mert ugye ha egynek akkor...

Névtelen írta...

Tobey Maguire-t.

Névtelen írta...

Nicholas Cage.

http://1.bp.blogspot.com/-7c-EI33MuV0/TiK_odrLX_I/AAAAAAAABso/zgva348YGxo/s1600/Nic+Cage+SpiderMan.jpg

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból