2013. december 10., kedd

X-Men: Apocalypse infódömping

A napokban ömlenek az X-Menes hírek, most épp azt erősítették meg, hogy Bryan Singer rendezi az X-Men: Apocalypse-et, az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) folytatását. Singer korábban is volt már ilyen helyzetben, ugyanis egymás után rendezte meg az X-Men - A kívülállókat (X-Men) és az X-Men 2-t (X2), és így az is világossá vált, hogy ez lesz számára a következő projekt.

X-Men Apocalypse infódömping 01

Nem sokkal ezután pedig arról mentek a találgatások, hogy a történet az 1970-es években fog játszódni, bár a részletekről ezúttal sem szól a fáma. Amikor elkészült az X-Men - Az elsők, egy trilógia egyik részeként beszéltek róla, csakhogy jelenleg nem világos, hogy az Apocalypse a trilógia második vagy harmadik része.

X-Men Apocalypse infódömping 02

Mint azt tudjuk korábbról, az X-Men - Az eljövendő múlt napjai vége főcím után lesz egy jelenet, amelyben Magneto (Michael Fassbender) és Apocalypse találkoznak, és ez vezeti majd fel a következő filmet. Singer pedig azt írta twitterjén, hogy Apocalypse nem űrlény lesz.

Az X-Men: Apocalpyse 2016. május 27-én kerül mozikba, a rendezője Bryan Singer, viszont a további részletekre még várnunk kell, ugyanis sem a forgatókönyvíró(k), sem pedig a szereplők kiléte nem ismert.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból