2013. december 7., szombat

Ben Stiller csillagot kapott

Erről vajon álmodozott-e Walter Mitty? Ben Stiller, a Walter Mitty titkos élete (12) (The Secret Life of Walter Mitty, hazai bemutató: december 26.) című különlegesen kalandos vígjátékával végképp bebizonyította, hogy nemcsak nagyon vicces színész, hanem kiváló rendező is. Új filmjének főszereplője (akit ő maga alakít) csendes, visszahúzódó alkalmazott, aki azzal vigasztalja magát szürke életéért, hogy állandóan rendkívüli helyzetekbe képzeli magát - egészen addig, míg érte nem jön az igazi nagy kaland és vele egy gyönyörű nő.

Ben Stiller csillagot kapott

A héten Stillerrel olyasmi történt, ami sokáig csak az álmok körébe tartozott. A legendás Chinese mozi előtti csillagok közé került az övé is: kéz- és lábnyomát cementbe öntötték a Hollywood Boulevardon.

Az ünnepség műsorvezetője Stiller jó barátja, Tom Cruise volt, rajta kívül pedig jó pár kolléga és Stiller-rajongó is megjelent. Köztük Adam Sandler, Mickey Rooney, Judd Apatow valamint a Fox Stúdió nagyhatalmú főnöke, Jim Gianopulos… és Stiller felesége, Christine Taylor meg a gyerekeik.

Stiller csillaga egyszerre bizonyítéka és következménye annak, hogy a színész-rendező egyre elismertebb filmessé válik. Volt tekintélyes kritikus, aki egyenesen úgy emlegette a Walter Mitty titkos életét, mint „az új Forrest Gumpot.” Ezért már tényleg jár a csillag.

IC Press

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kissé megtévesztő a "csillagot kapott" cím, mert csillagot a Walk of Fame-en szoktak kapni. Helyesebb lett volna, hogy "Ben Stiller otthagyhatta nyomát TCL Chinese Theatre előtt".

függő írta...

Forgalmazói hír, tessék őket dorgálni. :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból