2013. december 5., csütörtök

Casting 04-05.12.13.

  • Az X-Force képregények készítője, Rob Liefeld twitterjén jelentette be, hogy elkészült a 20th Century Fox égisze alatt készülő filmváltozat forgatókönyve, és nagyon elégedet Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) munkájával. A címkék segítenek feleleveníteni, miről is van szó, és hamarosan kezdik a szereplőválogatást is.
  • Hírtelenség miatt két nap egybe sűrítve. Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Robert Kazinsky, Travis Fimmel és Paula Patton még mindig esélyesek a Legendary Pictures gyártásában készülő Warcraft főszerepeire, és eléggé úgy tűnik, hogy sikerül velük megegyezni, de a szerződést még egyikük sem írta alá. A forgatás januárban kezdődik Vancouverben.
  • Versengés folyik a Terminátor 5 (Terminator 5) női főszerepéért. Sarah Connorról van szó, akinek szerepére Emilia Clarke és Brie Larson is esélyes, de előbbit emlegetik inkább. Remélhetőleg hamarosan bejelentik, mert a semmiről nem túl jó beszélni. Arnie viszont biztos szereplője a filmnek.
  • Nemrégiben olvashattuk, hogy Emma Stone-nak és Jonah Hillnek is felajánlottak egy-egy szerepet a Szellemirtók 3-ban (Ghostbusters 3), és a legújabb hírek szerint Stone nemet mondott Anna szerepére, viszont Hillről nincs hír, hogy egyáltalán elvállalta-e Jeremy szerepét.
  • Peyton Reed elvállalta a The Fifth Beatle rendezését, amelyben a The Beatles menedzserének, Brian Spteinnek az életét követhetjük nyomon. A címkék segítenek felidézni a projektet. A forgatás valamikor jövőre kezdődik, de a szereplők kilétét még homály fedi.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból