2013. december 6., péntek

Christian Bale 20 kilót hízott az Amerikai botrányért, ezért jár Oscar?

Eddig csak jóslatok léteztek, de mostanra kezdenek valósággá válni. Az Amerikai botrány (12E) (American Hustle, hazai bemutató: január 23.) minden kritikus szerint az év egyik nagy Oscar-esélyese - még hozzá jó pár kategóriában. A Napos oldal rendezőjének új filmje a héten elnyerte első díjait. A New York-i Filmkritikusok Köre (NYFCC) neki ítélte az év legjobb filmjének, legjobb forgatókönyvének és legjobb színésznőjének járó elismerést - az utóbbit Jennifer Lawrence érdemelte ki.

Christian Bale 20 kilót hízott az Amerikai botrányért, ezért jár Oscar

Az egész FBI-t átverő kisstílű szélhámos sztorija valószínűleg részben fantasztikus szereposztása miatt is ennyire hatásos. És amiatt, hogy a szereplők rajonganak egymásért. Például Amy Adams Christian Bale-ért. Ami nem lehet könnyű, hiszen Bale a szerep kedvéért vagy húsz kilót hízott.

- A filmben pocakja van, és mert erősen kopaszodik, a hosszúra eresztett haját oldalról a feje búbjára fésüli - mesélte Adams, aki a főszereplő bűntársát és szeretőjét alakítja. - És Bale még így is ellenállhatatlanul szexi. Pedig nekem általában nem jön be a sörhas.

IC Press

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból