2013. december 6., péntek

Casting 06.12.13.

  • Először is, Boldog Mikulást minden kedves olvasónak! Alejandro González Iñárrituval kezdett el tárgyalni a Warner Bros., hogy rendezze meg A dzsungel könyve (The Jungle Book) modernizált változatát, amelyhez Callie Kloves már karcolja a forgatókönyvet. Hogy mikor lesz ebből bármi is, remek kérdés.
  • Szintén a Warner Bros. háza tájáról érkezett a hír, hogy a San Andreas: 3D című katasztrófafilm premierdátumot kapott: 2015. június 5-től mehetnek rá az amcsik. A főszereplőt, egy helikopterpilótát Dwayne Johnson játssza, akit Brad Peyton fog rendezni. A részletekért keressétek a címkéket.
  • A Universal Pictures bejelentette A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) legújabb szereplőjét, aki Dylan Neal lett. Ő fogja alakítani Bob Adamst, Anastasia Steele (Dakota Johnson) mostohaapját, és anyja, Carla (Jennifer Ehle) férjét. A forgatás jelenleg is zajlik Vancouverben.
  • Amanda Seyfried elvállalta a Universal Pictures égisze alatt készülő vígjáték, a He's F***ing Perfect főszerepét, amelyre korábban Emma Stone-t emlegették. A filmnek rendezője még nincs, és a forgatás részletei sem ismertek.
  • Jövőre kezdik forgatni Michiganben a Batman Vs. Supermant, és a Warner illetékesei rebesgetik az Igazság Ligája (Justice League) filmet is, amelyben biztosan feltűnik Lex Luthor, ha Batman és Superman közé mégsem áll be. Bár ezeket már tudtuk, a hír pedig az, hogy nincs kizárva, hogy a karaktert afroamerikai színész fogja játszani. Ezen felül az is cél, hogy nemzetközivé tegyék a filmet, amelyet úgy akarnak elérni, hogy minden színész más etnikumú, vagy a világ más részéről származik.
  • A Pi élete Oscar-jelölt forgatókönyvíróját, David Magee-t bízták meg, hogy adaptáljon forgatókönyvet C.S. Lewis regényéből a Narnia Krónikái - Az ezüst trón (The Chronicles of Narnia: The Silver Chair) filmváltozatához. A rendezést Mark Gordon vállalta el, de a projekt még csak tervezőasztalon létezik.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia. Nem ide tartozik csak lenne egy kérdésem hátha tudsz rá választ adni.
Néztem a Hobbit Bővített változatot DVD-n és csak 175 perc a játékidő, de BD-n meg 182 vagyis azon az eredeti plusz 13 perc amit mondtak. Most akkor a DVD-ről levágtak 7 percet vagy mi? Más filmnél is láttam már, olyannál is aminél nem volt ilyen-olyan változat csak a mozis, hogy a DVD-n feltüntetett játékidő sokkal rövidebb mint a BD-n lévő, megvágják a filmet mert nem fér rá a DVD lemezre? Nem értem.... :(

függő írta...

Nincs különbség a két formátum között. Ugyanannyi anyag kerül a DVD-re, mint a BD-re is. A differenciát az okozza, hogy a DVD 25FPS-sel (25 képkocka/másodperc) operál, míg a BD csak 24FPS-sel, és ez szokott pár perces különbséget eredményezni, ráadásul itt hosszabb játékidőről is van szó, azért ilyen nagy az eltérés.

Névtelen írta...

Jól van akkor értem, megnyugodtam. :D Köszönöm szépen!

függő írta...

Ugyan, örülök, hogy segíthettem! ;)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból