2013. december 3., kedd

J.C. Chandor a Vince Lombardi életrajzi film élén

72825119TH002_FocusOnSport

A Deadline szerint a Legendary Pictures meggyőzte a Minden odavan készítőjét, J.C. Chandort, vesse papírra a Vince Lombardi NFL edzőről szóló életrajzi filmet, amelynek rendezése is rá vár.

Az edzőlegenda ötször nyert bajnokságot a Green Bay Packersszel, és a csapat vele aratta két első két Super Bowl győzelmét is, korábban pedig a New York Giantsnél dolgozott, ahol a támadósor tagjait edzette. Miután Tom Landryt, a Giants védelmének edzőjét vezetőedzőként szerződtette a Dallas Cowboys, gyakorlatilag kikönyörögte a Packersnél, hogy nevezzék ki Lombardit vezetőedzőnek, ugyanis a csapatnál épp gyökeres változások voltak készülőben. Miután Lombardi átvette a Packerst, a korábban gyengélkedő gárdából az NFL történetének egyik legsikeresebb csapatát hozta össze.

A Legendary-s Thomas Tull nagy futballrajongó és a Pittsburgh Steelers társtulajdonosa is, aki producerként száll be a buliba Mary Parenttel együtt, míg executive producerként Tony Ponturóra és Fran Kirmserre lehet majd számítani.

A forgatás részletei nem ismertek, de fontos, hogy a projekt nem összekeverendő a Lombardival, amely az ESPN Films gyártásában, Robert De Niro és Jane Rosenthal (Tribeca Productions) közreműködésével készül. Ez a film az Instant Replay emlékiratok alapján kerül nagyvászonra, amelyhez Jerry Kramer és Dick Schaap karcolt forgatókönyvet.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból