2013. december 3., kedd

Jövőre érkezik Besson új filmje, 2015-ben pedig Jason Bourne is befigyel

Bourne Legacy

A Universal Pictures bejelentette, hogy 2015. augusztus 14-én debütál az egyelőre cím nélkül futó Jason Bourne folytatás (Untitled Jason Bourne Sequel), ami A Bourne hagyaték folytatása lesz. Ennek a filmnek a Hupikék törpikék 3-mal (The Smurfs 3) kell majd szembenéznie a mozipénztáraknál.

Jeremy Renner visszatér Aaron Cross szerepében, a rendezés pedig Justin Linre vár, aki a Halálos iramban franchise-t hagyta ott, mert változásra vágyott, és végül itt kötött ki. Anthony Peckham már írja a forgatókönyvet, amelyet a Robert Ludlum regényeiben felbukkanó karakterek ihlettek, de a történet részletei nem ismertek. Sőt, az sem világos, mikor kezdik a forgatást.

A stúdió bejelentéséből arra is fény derül, hogy Luc Besson legújabb filmje, a Lucy 2014. augusztus 8-án kerül vásznakra, aminek a The Hundred-Foor Journeyvel, az Into the Stormmal és a Teenage Mutant Ninja Turtlesszel kell felvennie a harcot.

Besson íróként és rendezőként áll a projekt mögött, a főszereplőt, egy fiatal nőt pedig Scarlett Johansson fogja alakítani, akit fogságba ejtenek, és veszélyes bérgyilkossá képezik ki. Morgan Freeman és Min-sik Choi szintén szereplői ennek az akciófilmnek, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból