2014. január 17., péntek

Casting 17.01.14.

  • Azt követően, hogy 10 Oscar-jelölést zsebelt be a Gravitáció, a Warner Bros. illetékesei úgy döntöttek, hogy január 31-én - elvileg világszinten - újra mozikba küldik a filmet IMAX 3D formátumban.
  • Kiszivárgott az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) forgatókönyvéből néhány részlet, amelyről bővebben a Radar Online és a Hypable oldalán olvashattok. Röviden, spoileresen: A film nyitójelenetében Viharmadár és Blink Moszkvába érkeznek, ahol egy igen népszerű mutáns lehet, hogy találkozik végzetével, és elég sok Sentinel-harc is várható.
  • A Fogságban rendezőjét, Denis Villeneuve-t kérték fel, hogy rendezze meg a Story of Your Life című sci-fi adaptációt, amelyről még tavalyelőtt ősszel hallottunk. Ennek felidézéshez hívjátok segítségül a címkéket. A forgatásra vélhetőleg még idén sor kerül, de csak évvége felé.
  • Rég nem hallottunk a Parajelenségek 5-ről (Paranormal Activity 5), amit idén ősszel, pontosabban október 25-én kapunk. Nos, a szereplőválogatás már folyamatban van, és a történet meg nem erősített infók szerint egy videojáték tervezőről fog szólni, aki New Yorkból Palo Altrora költözik feleségével és ikreivel, akik a franchise-ban már jól ismert veszélyekkel néznek szembe.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból