2011. február 22., kedd

Casting 22.02.11.

  • Még mindig nem árulták el Neill Blomkamp Elysium című filmjének hivatalos történetét, és most azt beszélik, hogy 100 évvel előrébb, a jövőben fog játszódni. A sci-fi eddigi két főszereplője Matt Damon és Sharlto Copley. Damon úgy nyilatkozott, hogy: „Nem csináltam még ehhez foghatót. Nagyon jó film lesz, és Blomkamp megmutatta nekem szinte a teljes világot, amit fel fog hozzá építeni. Már alig várom!”.
  • Tom Hardy beszélt a The Dark Knight Risesbeli karakteréről, Bane-ről, és Nolan a Batman és Robinhoz képest teljesen újragondolja a karaktert, ráadásul a színésznek fel kell szednie pár kiló izmot a szerep kedvéért.
  • A Marvel Stúdió úgy döntött, miután Ricky Snyder bemutatta neki a The Avengers költségvetési javaslatait, hogy mégsem Detroitban fognak forgatni, hanem Michiganben.
  • Charlie Sheen bejelentette, hogy visszatér Ricky "Wild Thing" Vaughn szerepében A nagy csapat 3-ban (Major League 3), amennyiben zöldlámpát kap a projekt. Több mint 20 év telt el az első rész óta, és Wild Thing már egy nyugdíjas játékos, aki egy 19 éves újonc segítségére lenne.
  • Ridley Scott Alien előzményfilmje Prometheus címen fut már egy ideje, és az 1979-es klasszikus Alien elemek előfordulnak majd benne. Most viszont arra derült fény, hogy Scott felhasználja a nyolc láb magas animatronikus Space Jockey-t a Prometheusban, melyet HR Giger tervezett, és korábban már láthattuk az eredeti film nyitójelenetében.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból