2011. február 20., vasárnap

Hálaadáskor köszönt be Hugo Cabret

Hálaadáskor köszönt be Hugo Cabret

A Paramount Pictures előrébb hozta Martin Scorsese 3D-s gyerekregény adaptációja, a Hugo Cabret premierdátumát, számolt be a Deadline.

Eredetileg decemberben került volna mozikba a Brian Selznick gyerekregénye alapján készülő film, melyet előrébb hoztak hálaadás napjára, november 23-ára. Hugo Cabret így egy ötnapos hétvégén nyit, aminek köszönhetően jóval több jegyeladásra számítanak.

De nem lesz könnyű dolga, mert meg kell küzdenie a Walt Disney Pictures The Muppets-jével. Korábban úgy tűnt, a Sony fogja forgalmazni a Hugo Cabretet, de mivel már így is nagyon zsúfolt volt a naptáruk, nem tudták volna hálaadáskor mozikba küldeni Scorsese filmjét. A GK Films ezután döntött úgy, hogy átviszik a projektet a Paramounthoz, akikkel Martin Scorsesének egyébként is élő szerződése van és jó kapcsolatot ápol a stúdió elnökével.

Az 1930-as évek Párizsában játszódik a történet, ahol egy árva fiú, Hugo Cabret egy vasútállomáson éli mindennapjait, és néhai apja után ő próbálja megfejteni egy rejtélyes, törött robot titkát.

Legfőbb szerepekben Asa Butterfield, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Chloe Moretz, Jude Law, Ray Winstone, Christopher Lee és Helen McCrory.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból