2011. február 25., péntek

Nicholas Hoult az X-Men: First Classbeli szerepéről

Nicholas Hoult az X-Men First Classbeli szerepéről

Nicholas Hoult alakítja a nyáron debütáló X-Men – Az elsők (X-Men: First Class) egyik mutánsát, a fiatal Bestiát, akit az X-Men 3. - Az ellenállás vége-ben (X-Men - The Last Stand) Kesley Grammer játszott.

Nicholas Hoult megtanulta Kesley Grammer akcentusát, hogy még eredetibb módon játszhassa Bestiát, de úgy véli, hogy a fiatal Bestia egy teljesen más karakter.

E hónap közepén bejelentették, hogy Nicholas Hoult alakítja a Jack the Giant Killer (Babszem Jankó) címszereplőjét, melyet Bryan Singer dirigál. Illetve feltűnik még a fiatal színész George Miller, Mad Max: Fury Road című filmjében is. Nézzük, mit nyilatkozott az alábbi két filmről:

"Remélhetőleg jövő évben elkezdhetjük a Mad Max forgatását. George Miller egy fantasztikus rendező, úgyhogy alig várom, hogy nekilássunk. És itt van még Jack, amin még nem igazán kezdtek el dolgozni, de hamarosan forgatunk. Ez egyfajta modern újragondolása lesz Jacknek és az égig erő paszulynak.”

Külön hír, hogy Ewan McGregor is feltűnik majd a Jack the Giant Killerben, és a királyi őrség vezetőjét formálja meg, aki segít harcolni az óriások ellen.

A teljes interjú a Bleedingcool oldalán tekinthető meg.

1 megjegyzés:

gwen írta...

Nagy lépés a Skinstől egészen idáig .... De utána menjen is vissza a Skinsbe mert ha nem, nyakon csapom :D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból