2012. október 26., péntek

Casting 26.10.12.

  • 2011 februárjában még úgy tűnt, Ryan Gosling fogja alakítani a Logan futása (Logan's Run) remake főszereplőjét, melyet ugye Nicolas Winding Refn rendez, akivel a nagysikerű Drive-on már dolgoztak együtt. Azonban tegnap este jött a hír, hogy Gosling immáron nem érintett a projektben, de nem világos, hogy miért szállt ki.
  • A Relativity Media és a Reel FX tegnap bejelentették, hogy közös erővel hozzák tető alá a Turkeys című animációs filmet, melyet 2014-ben terveznek bemutatni. Korábban erre felé karistoltam róla.
  • Úgy tűnik, elővették Cameron Crowe nyáron szóba került címnélküli vígjátékát, melynek férfi főszerepére Bradley Coopert szeretnék meggyőzni. A női fronton Emma Stone bizonyíthat, de a történet részletei még mindig váratnak magukra, és a forgatás kezdőnapja sem ismert.
  • Eli Roth bejelentette, hogy november 5-én kezdődik a The Green Inferno című horror-thriller forgatása Peruban. Valamint nyilvánosságra hozta a film színészgárdáját is, amely az alábbi tagokat sorakoztatja fel: Lorenza Izzo (Aftershock), Ariel Levy (Aftershock), Aaron Burns, Daryl Sabara (John Carter, Machete), Kirby Bliss Blanton (Project X), Magda Apanowicz és Sky Ferreria színész-énekesnő. Egyelőre a sztorira még várnunk kell.
  • Brandon T. Jackson tűnik a végső befutónak Aaron Foley szerepére a Beverly Hills-i zsaru tévésorozatban (Beverly Hills Cop TV Series). A karakter Axel Foley (Eddie Murphy) fia. Egyelőre nem világos, hogy a pilot epizód mikor kerül adásba.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból