2012. október 30., kedd

Frank Grillo és Samuel L. Jackson is az Amerika Kapitány 2-ben

Frank Grillo és Samuel L. Jackson is az Amerika Kapitány 2-ben1

A napokban egyelőre csak pletyka szintjén szóba került, hogy Frank Grillo (Fehér pokol) alakíthatja a Captain America: The Winter Soldier (Amerika Kapitány 2) rosszfiúját, Crossbones-t, amit mára a Marvel Studios meg is erősített.

Reggel a Variety még csak annyit tudott, hogy a forgatást azután kezdik, hogy befejezték a Thor: The Dark World (Thor 2) munkálatait, ám azóta újabb infók láttak napvilágot.

Ugyancsak a Variety hozta a Marvel Studios legújabb bejelentését, amelyben az áll, hogy Samuel L. Jackson és Scarlett Johansson mellett Cobie Smulders jelen lesz az Amerika Kapitány folytatásfilmben, méghozzá a Bosszúállókban látott karaktereiket elevenítik meg újra.

Frank Grillo és Samuel L. Jackson is az Amerika Kapitány 2-ben2

Még mindig nincs vége a híráradatnak, és véleményem szerint remek hír, hogy az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban látott Sebastian Stan ugyancsak visszatérő szereplő Bucky Barnes bőrében természetesen.

Végül pedig a forgatásról hintettek el néhány morzsát: először is nevesítették, és a "Freezerburn" elnevezést kapta, és ténylegesen 2013. március 1-jétől ragad kamerát Anthony Russo és Joe Russo rendezőpáros Los Angelesi, Clevelandi és Washingtoni helyszíneken. 2014. április 4-ére kell elkészülniük a filmmel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból