2012. október 30., kedd

Tarantino úgy nyilatkozott, a Brigantyk és a Django egy trilógia részei

Quentin Tarantino-t úgy ismerik a rajongói, mint aki szereti összekötni saját meséit egymással. Filmjeinek karakterei között lehet kapcsolat még akkor is, ha két teljesen különböző univerzumról is van szó. Van néhány olyan figurája, mint például Harvey Keitel Winston Wolfja a Ponyvaregényből (Pulp Fiction), akinek átjárása az előbb említett univerzumok között.

Quentin Tarantino Says ‘Django Unchained’ and ‘Inglourious Basterds’ May End Up as Two Thirds of a Loose Trilogy

Szóval nem meglepő, hogy mostanság azt hallani Tarantino két legutóbbi filmjéről, a Becstelen Brigantykról és a hamarosan mozikba kerülő Django elszabadulról (Django Unchained), hogy egy trilógia részei lennének, amelyek között egyelőre nem tudni, milyen kapcsolat van - de ez mit jelenthet számunkra?

Tarantino a Total Filmnek konkrétan kijelentette, hogy az említett két film egy trilógia része, bármennyire is különbözőek, határozottan van bennük több közös vonás is. És talán meg is születik a harmadik történet, de a rendező még nem tudja pontosan, hogy mi lesz az.

Amellett, hogy mindkettőnek az Oscar-díjas Christoph Waltz az egyik főszereplője, mindkét film a történelem egy-egy fontos eseményét, mint például a II. világháborút, vagy az amerikai rabszolgaságot mutatja be QT szemszögéből, némi történelmi háttérrel.

A rendező arról is elejtett néhány szót, hogy egy harmincas években játszódó gengszterfilmet fog forgatni, és könnyen lehet, hogy ez lesz a 'trilógiazáró' darab, de az is elképzelhető, hogy valami teljesen mással áll elő.

Maradjunk annyiban, hogy mostanában jobban felgyorsultak a rendező körül az események, és remélhetőleg hamarosan folytatja a filmgyártást, és lezárja a szóban forgó trilógiát.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból