2012. október 26., péntek

Matthew Vaugn nem tér vissza az X-Men: Days of Future Pastnél

Matthew Vaugn nem tér vissza az X-Men Days of Future Pastnél

Január végén jött az örömteli hír, hogy az X-Men - Az elsők stábjának nagyobb része visszatér a folytatásban, az X-Men: Days of Future Past-ben. Ma azonban a Deadline információi szerint az első rész rendezője, Matthew Vaughn meg nem indokolt oknál fogva dobbantott a fő székből.

A 20th Century Fox úgy nyilatkozott az eset után, hogy rövid listájuk élén Bryan Singer áll, akivel betöltenék a Vaughn által hagyott űrt. Eredetileg Vaughn amellett, hogy rendezett volna, producerként is fel volt tüntetve Singer, valamint Lauren Shuler Donner és Simon Kinberg forgatókönyvíró mellett.

A folytatás története követi a Marveles képregényeket, és egy alternatív jövőben járunk, ahol a mutánsokat levadászták az Őrszemek, miután a Mutánsok Testvérisége eltett láb alól egy fontos szenátort.

Áprilisban bejelentették, hogy a forgatást januárban kezdik, miután az első rész Mystique-je, Jennifer Lawrence végzett Az éhezők viadala: Futótűzzel (The Hunger Games: Catching Fire).

Matthew Vaughn tervei között szerepel, hogy egy másik filmet készít a Foxnak Secret Service címmel, amely Mark Millar képregénysorozatának adaptációja. Erről itt olvashattatok egy keveset, de hogy a projekt végül mikor valósul meg, elég nincs konkrét infó.

Az X-Men: Days of Future Past főszerepében már biztos visszatérőnek tűnik James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones és Jennifer Lawrence is.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kár pedig jól összedobta az első részt. Viszont Singer az X2-vel már bizonyított szóval még van remény.

függő írta...

Yep, nem rossz vésztartalék-taktikát követnek... és tett már le dolgokat az asztalra, szóval van még remény egy jó folytatásra.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból