2012. november 6., kedd

A Working Title-höz került Alex Proyas jövőben játszódó sci-fije

A Working Title-höz került Alex Proyas jövőben játszódó sci-fije

A Heat Vision Blog híresztelése szerint a Working Title vásárolta meg az Amped című adaptáció megfilmesítési jogait, amely a Robopocalypse szerezője, Daniel H. Wilson regénye nyomán készül.

2010-ben még a Summit Entertainment kezében voltak a jogok, azonban a stúdió hagyta elvészni azokat, amikor tavaly egyesült a Lionsgate-tel. A történet szerint a jövőben járunk, ahol az emberek harcba szálltak a nanotechnológiával 'feltuningolt' emberekkel. A forgatókönyvíró kilétéről perpillanat nem érkezett hír.

Alex Proyas írt alá a rendezői posztra, de hogy mikor valósul meg a jelenleg csak tervezőasztalon létező projekt, a jövő nagy kérdése, mivel néhány más tényező mellett eddig még egyetlen stúdió sem csapott le rá.

A Robopocalypse viszont minden bizonnyal hamarabb kerül nagyvászonra, mint az Amped, méghozzá Steven Spielberg rendezésében, aki a Drew Goddard által adaptált forgatókönyvből irányítja majd a Chris Hemsworth, Anne Hathaway és Ben Whishaw főszereplésével készülő sci-fit. Minden eddig napvilágot látott infó erre felé lelhető fel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból