2012. november 6., kedd

Napvilágot látott a Twilight Zone időutazós története

Napvilágot látott a Twilight Zone időutazós története

Matt Reeves egyszer már elvállalta a Warner Bros. égisze alatt készülő The Twilight Zone reboot rendezését, de nemrégiben dobta, hogy megrendezze A majmok bolygója - Lázadás folytatását, a Dawn of the Planet of the Apes-t.

Nem sokat tudunk erről a klasszikus tévésorozat újraálmodásról, amelyből 1983-ban készült egy elég ellenmondásos filmantológia, a Homályzóna (Twilight Zone: The Movie), amely soha nem kapott folytatást. Az, hogy ebből most mégis kibontakozóban van az új film, csakis annak köszönhető, hogy eredeti történet alapján készül.

Szóval Matt Reeves, a Cloverfield és a Let Me In című filmek direktora dobbantott a projekt éléről, és az új rendező keresése közben napvilágot láttak a történet első részletei.

A Warner Bros. az időutazós vonalat választja a nemrégiben bemutatott Looper - A jövő gyilkosa (Looper) sikerén felbuzdulva. A forgatókönyv története egy tesztpilótára fókuszál, aki elhatározza, hogy megdönti a fénysebességet. Ám amikor űrhajója visszazuhan a Földre, felfedezi, hogy bizony 96 évet utazott előre az időben.

A stúdió egyelőre nem közölte, hogy mikor szándékoznak munkához látni, de amennyiben az első rész sikeres lesz, tovább ütik a franchise vasát.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból