2012. november 2., péntek

Guillermo del Toro DC karakterekről szóló filmet dirigálhat

Úgy tűnik, hogy Guillermo del Toro a Pacific Rim után ismét a Warner Brothersnek rendezhet filmet, méghozzá a Bosszúállók természetfeletti változata kerülhet nagyvászonra olyan karakterekkel a középpontban, mint a Kísértet, a Holtember, Mocsárlény és a többiek.

Guillermo del Toro DC karakterekről szóló filmet dirigálhat

A Latino Review hozta ezt a pokolian jó hírt, miszerint Guillermo del Toro a jövőben ismét DC képregényt adaptálhat nagyvászonra. Jelenleg Heaven Sent címen fut a projekt a Warnernél, és a filmben olyan nevesebb természetfeletti erőkkel rendelkező karakterek egyesülnének a DC képregény univerzumából, mint Deadman (Holtember), Spectre (Kísértet), Swamp Thing (Mocsárlény), Constantine Hellbrazer, Phantom Stranger, Zatanna, Zatara, Sargon, vagy Etrigan the Demon.

Szóval szép lassan a DC karakterei is nagyvászonra törhetnek, bár a cikk írója szerint sajnálatos, hogy Animal Mant nem említik. A stúdió ügyvédei jelenleg keményen dolgoznak azon, hogy a jogok rendben legyenek, és egy filmben megjelenhessenek ezek a szuperhősök, bár ez még nem mostanság következhet be, de azért egy reménysugár azoknak, akik ismerik, és szeretik a felsorolt karaktereket.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból