2012. november 2., péntek

Roger Avary rendezi a Castle Wolfensteint

Roger Avary rendezi a Castle Wolfensteint

A Paranorma Media és Samuel Hadida bejelentették, hogy készül a Castle Wolfentstein akció-kalandfilm, melyet természetesen a jól ismert videojáték franchise-ra építenek.

A forgatókönyvírás és a rendezés is az Oscar-díjas Roger Avary (a Ponyvaregény társírója) feladata lesz, Hadida pedig producálja a filmet a Davis Films Productions-ön keresztül. A világszintű jogokat a Paranorma Mediás Marc Butan és Kimberly Fox birtokolják, de amcsi forgalmazója egyelőre még nem akadt.

Úgy jellemezték a Castle Wolfensteint, hogy hasonlítani fog az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló és a Becstelen Brigantyk című filmekre. A történetben az amerikai hadsereg fiatal századosát és egy brit ügynököt követhetünk nyomon, akiket egy titkos akció keretén belül a Wolfenstein kastélyba küldenek, hogy leleplezzék Hitler új titkos fegyverét. Miután megérkeznek a kastélyba, hőseink szembe kerülnek Heinrich Himmler SS természetfeletti osztályával, és nem csak a túlélésért kell harcolniuk, de még a küldetést is teljesíteniük kell, amely megváltoztathatja a háború végkimentét.

Sajnos a projekt egyelőre csak tervezőasztalon létezik, de a Paranorma Media a jelenleg zajló American Film Marketen piacra dobja a jogokat, és hátha ráharap valaki.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból