2013. március 18., hétfő

Casting 18.03.13.

  • Reggel már olvashattátok, hogy március végén érkezik a The Wolverine (Farkas) első trailere. A legújabb infók szerint március 26-án jön egy trailert teaselő képsor, azaz egy sneak peek, aztán március 27-én megkapjuk a teljes trailert, március 29-én pedig 2D-ben és 3D-ben is megsasolhatják az amcsik a G. I. Joe: Megtorlás (G. I. Joe: Retaliation) előtt.
  • Emlékeztek még az Oren Peli produceri felügyelete alatt készülő Eliza Graves-re? A rendezés Brad Andersonra (The Call) vár, és most Kate Beckinsale-t győzködik, hogy vállalja el a főszerepet. Nem lesz egyszerű dolga. A munkálatok június 21-én kezdődnek Bulgáriában.
  • David S. Goyer nyilatkozott legújabb munkájáról, Az acélemberről (Man of Steel), melynek teljes forgatókönyvét jegyzi, és arról is beszélt többek közt, hogy az új Superman filmmel próbálják elérni azt a hatásfokot, mint amit Christopher Nolannek sikerült a Batmanekkel.
  • Végül pedig nézzünk a hétfői hírszegénységben egy finom ropogós kis hazai hírt, miszerint augusztusban érkezik a hazai vásznakra is a Kick-Ass 2, méghozzá a UIP Duna Film jóvoltából, ráadásul elfelejtik az idióta HA/VER magyar címfordítást, és marad az eredeti cím, azaz a Kick-Ass 2.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból