2013. március 18., hétfő

Készül a Colossus Will Smithszel a főszerepben

Készül a Colossus Will Smithszel a főszerepben

A Colossus megállíthatatlan, ráadásul a főszerepre megszerezték Will Smith-t. Az 1970-es sci-fi-thriller, a Colossus: The Forbin Project feldolgozásáról van szó, amelynek forgatókönyvét a Men in Black írója, Ed Solomon fogja újraírni. Az eredeti forgatókönyvet Blake Masters (2 Guns) és Jason Rothenberg dolgozták ki.

A történet részleteit egyelőre titokban tartják, de annyi biztos, hogy Will Smith fogja alakítani Dr. Charles Forbint, akit az eredetiben Eric Braeden (Titanic) elevenített meg. Dr. Forbin megalkotott egy mesterséges intelligenciájú hyper-kommunikációs rendszert, amelynek saját akarata alakul ki, és ezután azt tervezi, hogy elpusztítja az egész emberiséget. Csakúgy, mint a Legenda vagyok-ban, Will Smith karaktere itt is egyike azon keveseknek, akik túléltek egy hatalmas vírustámadást, és ő az egyetlen, aki képes elpusztítani ezt a szuperszámítógépet.

Az Imagine Entertainmentes Brian Grazer és Ron Howard producálják eme az ígéretesnek tűnő futurisztikus thrillert, amelyet majd a Universal Entertainment fog forgalmazni a tengerentúliaknál.

Előreláthatólag 2015-től hamarabb nem készül el.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból