2013. június 28., péntek

Bejelentették az új Terminátor trilógiát, az első film 2015 nyarán érkezik

A Skydance Productions, az Annapurna Pictures és a Paramount Pictures bejelentették, hogy közös erővel készítik el az újragondolt Terminátor (Terminator) filmet, amely 2015. június 26-tól kerül mozikba.

Új trilógiában gondolkodnak, melynek első felvonása érkezik 2015 nyarán, és a filmnél producerként lesz jelen Megan Ellsinon az Annapurnával maga mögött, és David Ellsion a Skydance-szel. Dana Goldberg és Paul Schwake (Skydance) executive produceri posztot fognak betölteni a projekt életében. Laeta Kalogridisre (Avatar, Viharsziget) és Patrick Lussierre (Féktelen harag) a forgatókönyvírás vár.

Bejelentették az új Terminátor trilógiát, az első film 2015 nyarán érkezik

1984-ben indult útjára a Terminátor, amely még három folytatást szült, és ez több mint $1 milliárdot tett a készítők zsebébe. A hivatalos sajtójelentésben nem szerepel, hogy Arnold Schwarzenegger visszatér a Terminátor szerepében, hiába erősítette meg korábban, hogy igen. Hogy ez miért nem szerepel a sajtóközleményben, az egy igazán jó kérdés. Nincs kizárva az sem, hogy nem tetszenek neki a feltételek, de azt is lehetőségbe kell venni, hogy egyszerűen még csak nem írta alá szerződését.

David Ellison executive producerként olyan világsikereket felügyelt, mint a Z világháború, a Sötétségben - Star Trek, vagy a Mission: Impossible - Fantom protokoll.

3 megjegyzés:

godach írta...

Ennek a hírnek is örülünk, mint ahogyan minden klasszikus folytatásnak. Rengeteg kiaknázatlan történet van még a Terminator univerzumban. Kb.25 könyvem van, létezik egy Középkorban játszódó Quadrológia is.

Az Aliens 4. előtt játszódik könyvben, egy másik trilógia, amit meg kell mondanom, talán izgalmasabbra sikerült írni, mint az elsőt. Ezeket is ki kellene használni.

függő írta...

Ezt sem olvastam, mily meglepő. :) Remélem, hogy jó irányba viszik el, mert a Megváltás elég gyenge darabja lett a szériának... Viszont az első kettőt imádom, és a harmadik rész is jó.

godach írta...

Az a baj, hogy a negyedik részt próbálták átültetni abba a világba, amiben számos könyv és képregény játszódik. Nem is baj ez, csak sok apró dolgot nem mutattak be, ami nélkül érthetetlen ez a világ. Nekem am tetszett, nagyon sok "hasonlóság" volt a 2 és a 4 között, és ez érzékenyen érintett mivel a második részt minden túlzás nélkül több mint 50x láttam.

A kamionos üldözés, motorokkal. A Végén a gyár, ahogy kinyirják Arnoldot, igaz itt nem foly.nitrogént használ. Ezek mind utalások a kettőre, ami nekem nagyon szépen jött le. Egyébként a srác aki játsza Kyle Rees-t, ő a főszereplő az Odd Thomasban, amit ajánlottam neked :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból