2013. október 14., hétfő

Bella Thorne, Kyra Sedgwick és Frank Grillo az égre néz

Bella Thorne, Kyra Sedgwick és Frank Grillo az égre néz

A Manis Film bejelentette, hogy elkezdték a Big Sky munkálatait, amely a mexikói származású Jorge Michel Grau első amerikai nyelű filmje lesz.

Bella Thorne, Kyra Sedgwick, Frank Grillo és Aaron Tveit fogják alakítani a főszereplőket, a forgatás pedig Új-Mexikóban kezdődött el múlthéten.

Evan M. Weiner eredeti ötlete alapján írta meg a Big Sky forgatókönyvét, amely Hazelről (Bella Thorne), egy tizenéves lányról szól, aki térfóbiás betegségben szenved, vagyis halálosan fél a hatalmas nyílt terektől. Szobáját soha nem hagyja el, ami megnehezíti anyjával, Dee-vel (Kyra Sedgwick) való egyébként is feszült kapcsolatát, ami egyiküknek sem épp a legjobb. Amolyan utolsó kétségbeesett kísérletként Dee beíratja lányát egy sivatagban elhelyezkedő szanatóriumba, remélve, hogy végre segíthetnek rajta. Csakhogy itt a segítség az utolsó dolog, amiben részesül a kedves páciens. Amikor egy testvérpár, Jesse (Frank Grillo) és Pru (Aaron Tveit) belefolyik Hazel és Dee életébe, a lánynak le kell győznie félelmeit és a legkeményebb körülmények között kell küzdenie a túlélésért.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból