2013. október 14., hétfő

Michael Bay, a II. világháború és Hitler atomprogramja

117486538SG004_Transformers

A The Wrap értesülései szerint Michael Bay tervei szerint egy II. világháborús akció-thrilleren fog dolgozni, amelyet a Paramount Pictures számára készít Sabotage címmel.

Neal Bascomb valós alapokon nyugvó könyve adja a történet alapjait, amely 1942-ben játszódik, középpontjában pedig az a tudós áll, aki elmenekült a Gestapo elől, és tájékoztatta a szövetségeseket, hogy a nácik egy atombombát készítenek. A folyamat Vermorkban zajlik le egy ipari erődben a norvég hegyek között. Miután rájöttek a dologra, a szövetségesek egy kilencfős csapatot toboroztak norvég kommandósokból, akik azt a feladatot kapták, hogy beszivárogjanak és elpusztítsák Hitler nukleáris programját.

Michael Bay produceri jelenléte már biztos, de ő a potenciális rendezőjelölt is. A rendező legutóbb a Pain & Gaint szállította, jelenleg pedig a Transformers: Age of Extinction-ön dolgozik.

Neal Bascomb több nemzetközi bestsellert adott már ki a kezei közül, többek közt az ő nevéhez fűződik a Hunting Eichman, a The Perfect Mile, a Higher és a The New Cool is. Egyelőre a forgatás részletei nem világosak, és a szereplőkről sem szól egyelőre a fáma.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból