2013. október 14., hétfő

Nicole Kidman csendes, mindent eltűrő feleség lenne?

Nicole Kidman csendes, mindent eltűrő feleség lenne

Nicole Kidman elvállalta a The Silent Wife főszerepét, és producerként is beszáll a buliba. Az alapokat A.S.A. Harrison regénye adja – adta tudtunkra a Deadline.

A történet középpontjában egy chicagói pár áll, akik már 20 éve házasok. Látszólag boldog életet élnek, de a feleség (Nicole Kidman) nem tud róla, hogy férje megcsalja a háta mögött. A regény júniusi megjelenését követően nem sokkal irodalmi szenzációvá nőtte ki magát, ugyanis fejezetenként vált a férj és a feleség nézőpontja között. A szerzőnek ez az első valótlan alapokon nyugvó műve, aki a megjelenés előtt pár hónappal meghalt.

Kidman mellett Paula Mazur és Mitch Kaplan is producerek lesznek, akik a Mazur/Kaplan produkciós cégükön keresztül finanszírozzák és készítik a filmet. Per Saari szintén producerként érkezik a fedélzetre a Blossom Films nevű cégével maga mögött. Jelenleg viszont forgatókönyvírója még nincs a projektnek.

Nicole Kimdant következőnek az Anchorman 2: The Legend Continuesban, a Grace of Monacóban és a The Railway Manben láthatjuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból