2013. október 4., péntek

David Fincher újra fekete lyukban

David Fincher újra fekete lyukban

Évekkel ezelőtt David Fincher vette pátyolgatásba a Black Hole-t, amelynek alapjait Charles Burns képregénye adja. Nos, a projekt 2008-ban mélyzuhanásba kezdett, amikor Neil Gaiman és Roger Avary forgatókönyvírók elhagyták tisztségüket.

Most, a The Hollywood Reporter legfrissebb értesülései szerint a Black Hole újraéledt, méghozzá olyan formában, hogy Fincher visszatér az élére, Brad Pitt pedig producerként áll mögé a Plan B nevű produkciós cégével.

Egyelőre azonban arról nincs információ, hogy a Plan B új forgatókönyvírót kért volna fel az írási munkálatok elvégzésére. A képregény története az alábbi:

A '70-es évek Seattle-jében járunk, amikor egy szexuális úton terjedő betegség, a 'bug' terjed a fiatalok között. Akik megfertőződnek, különös, gyakran észrevehetetlen mutáción mennek át. Keitht és Christ követhetünk nyomon, akik elkapják ezt a vírust. Álmaik és hallucinációik a szexualitás és a betegség szimbólumai, és igen nagy szerepet kapnak a történetben.

Eredetileg az MTV Films égisze alatt készült a film, de jelenleg nem világos, hogy melyik stúdiónál fog landolni a projekt. Fincher jelenleg a Gone Girl-ön dolgozik, melynek főszereplőit Rosamund Pike és Ben Affleck alakítják.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból