2013. október 4., péntek

Ki az a Jake Ellis? Majd David Yates elmeséli!

Ki az a Jake Ellis Majd David Yates elmeséli!

A 20th Century Foxhoz kerültek Nathaniel Edmonson és Tonci Zonjic képregénye, a Who Is Jake Ellis? megfilmesítési jogai, amelyhez David Yates meg is szerezték rendezőnek - írja a Heat Vision Blog.

Jon Moore Európa legkeresettebb kémje az alvilágban. Ez egy médium, Jake Ellis segítségének köszönhető, aki Moore-on kívül mindenki számára láthatatlan. Ám amikor egy üzlet balul sül el, csak Ellis mentheti meg Moore-t a veszélyes bűnözőktől. Jake Ellist csakis Moore láthatja, de Jake Ellis mindent lát.

Peter Chernin producerként áll a projekt mögé Chernin Entertainmentjével. Chernin és a Fox jelenleg keresik a feladatra legalkalmasabb forgatókönyvírókat. Ford Lytle Gilmore is kiveszi részét a munkálatokból, méghozzá executive producerként.

Az öt számból álló képregény sorozat 2012-ben folytatást is kapott, amely a Where Is Jake Ellis? címen jelent meg. Hogy mikor lesz ebből bármi is, igazán remek kérdés.

David Yates rendezte az utolsó négy Harry Potter filmet, jelenleg pedig a Warner Tarzanján dolgozik, amelynek forgatását jövő év eleje felé kezdik. A főszereplőket Alexander Skarsgard és Christoph Waltz keltik majd életre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból