2013. október 1., kedd

Két évvel a Bosszúállók után fog játszódni az Amerika Kapitány 2

Két évvel a Bosszúállók után fog játszódni az Amerika Kapitány 2

A Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegy nem tűnt fel a Vasember 3-ban, viszont a rajongók megnyugodhatnak, hiszen a karakterrel találkozhatnak a jövő tavasszal érkező Amerika Kapitány: A tél katonájában (Captain America: The Winter Soldier). ScarJo a Refinery 29-nek adott interjújában elárulta, hogy a folytatás a "jelenben" fog játszódni, vagyis két évvel a Bosszúállókban történtek után járunk.

"Ez a folytatás a jelenben játszódik. Két év telt el a Bosszúállók feltűnése óta, és most mindketten a S.H.I.E.L.D. ügynökeiként harcolnak az utcákon. Egyikük sem repkedő szuperhős. Azért segítik egymást, mert hasonlóan harcolnak. Lényegében egy munkakapcsolatról van szó."

ScarJo kitért a Romanoff ügynök és Steve Rogers (Chris Evans) közötti egyre intimebbé váló kapcsolatra is.

"Szerencsétlen történések sora, amely a barátságunkat egyre intimebb irányba sodorta. Sok mindenben hasonlítanak, ugyanis mindkettejüknek magukat kell megvédeniük más segítsége nélkül. Mindketten a kormánynak dolgoznak, és profik is a munkájukban. Miután igazán barátokká válnak, felmerül bennük, hogy kik is ők valójában és hogy mit akarnak."

Egyelőre arról nem érkezett hír, hogy a Marvel mikor szándékozik előállni az első trailerrel, de remek lehetőséget kínál a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) közelgő premierje, ami odakint november 8-án, míg hazánkban november 14-én esedékes.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát jó lenne, ha a THOR 2 előtt megkapnánk az előzetest meg az új X-Men-ét is!

függő írta...

Bizony, ideje lenne már!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból