2009. november 19., csütörtök

Anne Hathaway a Pókember 4-ben?

A Deadline Hollywood elmondása szerint, elképzelhető, hogy Anne csatlakozik a Pókember 4. stábjához, íme, egy rövid bekukkantás a cikkből:
Bár a Sony Pictures még nem hozta meg a döntést, de belső források szerint a producerek felkérték Anne Hathawayt, hogy vállaljon szerepet a filmben. Csak annyit tudok, hogy az egyik főszereplő személyében láthatnánk, de semmiképp nem Kristen Dunst szerepét venné át, hiszen ő már korábban aláírt a filmhez.

Korábban Rachel McAdams és Julia Stiles neve is felmerült, Rachel azonban cáfolta a híreszteléseket, mondván, hogy egy ismerősétől értesült az egész dologról, aki gratulált neki a szerephez, holott a stúdió fel sem kereste a színésznőt, egyelőre tehát még minden csak pletykaszinten mozog.
Még az, az információs sem ismeretes, hogy melyik karakter szerepére keresik a hölgyeket, de valószínűsíthető, hogy a Fekete Macskáéra.

A forgatás kezdetének időpontja már ki van tűzve, mely jövőre esedékes, és várhatóan 2011 májusában kerülhet a mozikba a sorozat negyedik része. Ami még plusz dolog az előző részekhez képest, hogy a negyedik részt IMAX verzióban is nézhetjük egyes mozik vásznain.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból