2009. december 2., szerda

3D-s Zombieland és Jackass folytatások

A Zombieland tervezett 3D-s folytatásról már tudósítottunk korábban, és most nagyon úgy néz ki, hogy a Jackassre is hasonló sors vár. Gavin Polone, a zombis film producere a következőket mondta:

Mindenki nagyon jól szórakozott a Zombieland közben, és szerintem ezt a hatást a második részre csak a technológia javításával lehet fokozni. Úgy vélem, mindenképpen jót tenne a 3D a folytatásnak.

A Sony már közel áll, hogy megállapodást kössön Polone-nal és Ruben Fleischerrel, akik az első rész $25 milliós gyártási költsége után eddig $85 milliót hoztak össze világszerte a mozi pénztáraknál. A stúdió felkereste a két főszereplőt, Woody Harrelsont és Jesse Eisenberget, hogy térjenek vissza a második részre. A forgatókönyvön Rhett Reese és Paul Wernick dolgozik.

A Paramount és az MTV Films már még előrébb jár, ugyanis a Jackass 3 forgatása már január 25-én kezdetét is veszi, és a tervek szerint még jövőre mozikba is kerülhet, természetesen Johnny Knoxville főszereplésével. Az első két film büdzséje összesen $16,5 millióra rúg, és $164,1 milliót hozott világszerte.

A forgatás a Kentucky Knob Lickben, a Connecticuti Mianusban, a New Jersey-i Buttzville-ben, a Dél-Dakotai Gayville-ben és a Kínában található Fukangban zajlik majd.

Zombielandet mi is szerettük, Luke kritikája itt, míg az én kritikám itt olvasható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból