2009. december 2., szerda

Justin Timberlake A közösségi portálon

A The Daily Mail jóvoltából nézhetünk egy képet, mely a David Fincher (Benjamin Button különös élete) rendezésében készülő The Social Network (A közösségi portál) forgatásán készült Justin Timberlakeről. További szerepekben láthatjuk még Jesse Eisenberget (Zombieland) és Andrew Garfieldet (A másik Boleyn lány).

A film Ben Mezich The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal (A hirtelen jött milliók: A Facebook létrehozása, szex, pénz, zsenialitás és árulás története) című könyve alapján készül, és a Facebook alapítójáról fog szólni.

Justin az internetes vállalkozó, Sean Parker szerepét fogja eljátszani, aki a Napster egyik alapító tagja. Parker tanácsokat ad Mark Zuckerbergben (Jesse Eisenberg), aki megalapítja a Facebookot, majd a két társaság egyesülésekor, 2004-ben annak elnökévé válik.

A filmre szánt pénz $47 millió, és a forgatókönyvet Aaron Sorkin írta, aki már bizonyított Az elnök emberei szériában, valamint a Charlie Wilson háborújában.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból