2009. december 13., vasárnap

Carla Gugino a Sin City 2-ről


A rajongók gyakorlatilag az első rész 2005-ös bemutatója óta várják a folytatást, ami az alkotó-rendező Frank Miller elmondása szerint az „Egy nő, akiért ölni tudnál” című képregényen alapul majd. A címszereppel kapcsolatban olyan színésznőket hoztak már hírbe, mint Angelina Jolie, Salma Hayek, Rose McGowan és Rachel Weisz. Miller azt is említette, hogy egy 3. részen is dolgozik, mely a „Pokolba és vissza” történetén alapulna, és Johnny Depp játszaná az egyik főszerepet. A forgatókönyv már az év elején elkészült, és Rosario Dawson és Mickey Rourke is azt mondta, szívesen eljátszanák újra az első részben megismert karakterüket. Mivel Miller és Robert Rodriguez is épp egy másik filmmel voltak elfoglalva, úgy tervezték, hogy majd valamikor az év második felében kezdenék meg a forgatást, azonban ez nem történt meg. Ugyanakkor októberben Stephen L'Heureux azt állította, hogy jövő év közepe táján már tényleg megkezdődik a forgatás, Miller szkriptje alapján.

Mivel jó néhány- nem egyszer ellentmondásos- hír került napvilágra, így a Movieweb.com úgy határozott, felkeresik az első részben Lucille-t alakító Carla Guginót, aki a következőket mondta:

„Tudom, hogy nagyon szeretnék, ha összejönne, de mindenki más filmek rendezésével van elfoglalva, mármint úgy értem, Frank és Robert, szóval nem tudom. Nem látom belülről a dolgot, szóval elképzelhető, hogy összejön a film.”

Arra a kérdésre válaszolva, hogy őt is láthatnánk-e a filmben, igennel felelt, így minden bizonnyal egy előzményfilmet kapunk majd, mivel Lucille az első részben meghalt, és ezt Carla is megerősítette:

„Igen, még nem haltam meg, szóval tényleg az lesz."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból