2009. december 4., péntek

A Warner Bros. és a 2010-es év

A Warner Bros. stúdióóriás az imént tolt a képünk elé egy listát a jövő év folyamán moziba kerülő filmjeiről, melyek között megtalálható The Book of Eli (Eli könyve), a Valentine's Day (Valentin nap) az Edge of Darkness (A sötétség határa), az A Couple of Dicks (Néhány balfék), a Hubble 3D, a Clash of the Titans (Titánok harca), az A Nightmare on Elm Street (Rémálom az Elm utcában), a Sex and the City 2 (Szex és New York 2), a Jonah Hex, a The Lottery Ticket (A lottószelvény), a The Town (A város), a Flipped (Bepörögve), a Going the Distance (A távolság megtétele), a Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (Harry Potter és a halál ereklyéi 1. rész) és a Life As We Know It (Az élet, ahogy mi ismerjük).

The Book of Eli (Eli könyve) – amerikai bemutató: január 15.

A film középpontjában egy magányos hős áll, aki átküzdi magát a kietlen, poszt-apokaliptikus Amerikán. Ő a szent könyv őrzője, mely az emberiség megmentésének kulcsa. További infó itt!



Edge of Darkness (A sötétség határa) – amerikai bemutató: január 29.

Egy veterán zsaruról (Mel Gibson) fog szólni, akinek felnőtt lánya (Bojana Novakovic) otthonától alig néhány lépésnyire esik gyilkosság áldozatául. A rendőr felderíti lánya titkos életét, és ráébred, hogy a háttérben sokkal komolyabb dolgok húzódnak, mint gondolta volna. Robert Shady egy gyanús üzletembert, Shawn Roberts pedig a lány őrült barátját alakítja.





Valentine’s Day (Valentin nap) – amerikai bemutató: február 12.

A film 10 emberről szól, akiknek útjai Los Angelesben keresztezik egymásét egy romantikus vakáció keretein belül. A vígjáték munkálatait rendesen felpörgették, hogy a jeles napon mozikba kerülhessen. További infó itt!



A Couple of Dicks (Néhány balfék) – amerikai bemutató: február 26.

Főszerepben Bruce Willis és Tracy Morgan (30 Rock – A stúdió), akik két zsaru bőrébe bújnak, és egy elrabolt baseballkártya ügyében nyomoznak, de közben megmentésére sietnek egy mexikói szépségnek is, valamint gengszterekkel és egy rakás mosott pénzzel is meggyűlik a bajuk.



Hubble 3D – amerikai bemutató: március 19.

A film egy, a Space Shuttle Atlantis fedélzetére rögzített IMAX kamera segítségével készült el, így lélegzetelállító felvételeket láthatunk űrsétákról, és az egyik űrteleszkóp májusban történt javításáról. A filmet maguk az űrhajósok hozták össze, így első kézből láthatjuk a szerelési munkálatokat, és az űrhajósok „mindennapi” életét. Továbbá egész közeli felvételeket is láthatunk a bolygókról, az új bolygók és csillagok születéséről, így a világűr olyan közel kerül hozzánk, ahogy eddig még sosem láthattuk.



Clash of the Titans (Titánok harca) – amerikai bemutató: március 26.

A film az 1981-es azonos címmel rendelkező alkotás remake-je lesz, mely a hős Perszeusznak állít emléket, hogy elnyerje szerelme, Andromeda szívét, és beteljesítse sorsát, a hősnek különféle próbákat kell kiállnia. Meg kell még küzdenie Medusával és Krakennel is, hogy véghezvigye szándékát. 1981-es film különleges effektjeiért a stop-motion mágus, Ray Harryhausen volt a felelős.
Első teaser itt!



A Nightmare on Elm Street (Rémálom az Elm utcában) – amerikai bemutató: április 30.


A New Line Cinema élesztette fel a projektet, és a rutinos forgatókönyvírót, Wesley Stricket kérte fel a szkript megírására, mellyel a klasszikus horror franchiset szeretnék újraindítani. Az első rész, melynek forgatókönyvírója és rendezője Wes Craven volt, 1984-ben került a mozikba. A készülő film is középiskolásokról fog szólni, azonban az ígéretek szerint jobban beláthatunk majd az álmok és maga Freddy Krueger pszichológiai hátterébe is. További infó itt!



Sex and the City 2 (Szex és New York 2.) – amerikai bemutató: május 28.

A főszerepben ezúttal is visszatér Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon és Kristin Davis, a film írója, rendezője és producere pedig Michael Patrick King.



Jonah Hex – amerikai bemutató: június 18.

Hex könnyen felismerhető, hiszen arca bal oldala teljesen összeroncsolódott, és konföderációs katonai egyenruhát visel. Emellett kőkemény pisztolyforgató, aki időnként különböző jótékonysági pénzekre is lecsap, azonban az biztos, hogy kalandjai végén mindig vér folyik.
Jonah Hex először a ’70-es években tűnt fel az All-Star Western képregény sorozatban, majd 1977-től kezdve, mintegy 10 éven át olvashatták a rajongók saját képsorait. 2005-től újabb képregények jelentek meg. Az 1990-es években szintén készült egy képregény széria Hex főszereplésével, melyben a western és a természetfeletti elemek keveredtek. További infó itt!



The Lottery Ticket (A lottószelvény) – amerikai bemutató: augusztus


Egy fiatalembert ismerhetünk meg jobban a film által, aki a rapper Bow Wow alakít. A srácnak túl kell élnie egy háromnapos hétvégét, miután szembe szomszédjai rájöttek, hogy nála van a nyertes lottószelvény, mellyel 350 millió dollár ütné a markát.



The Town (A város) – amerikai bemutató: szeptember 10.

A film Chuck Hogan The Prince of Thieves (A tolvajok hercege) című regényének adaptációja lesz. Ben Affleckkel a főszerepben, aki egy hivatásos bűnözőt alakít a filmben, akire rászáll az egyik bank menedzsere. A film Charlestownban, Massachusettsben játszódik, egy külvárosi helyszínen, mely nagyon hasonló Affleck első rendezésének, a Hideg nyomonnak helyszínéhez.



Flipped (Bepörögve) – amerikai bemutató: ősz


A film egy szomszédos fiú és lány szerelmi történetét mutatja be, akik végül, mikor tinédzserek lettek megcsókolták egymást. A Flipped 1957 és 1963 közötti időszakot emészti fel, a gyerek 7 és 13 éves kora közti időt mutatja be.



Going the Distance (A távolság megtétele) – amerikai bemutató: október 8.


Egy távkapcsolatban élő párról szól majd a film, akik időközben rájönnek, hogy talán jobb lenne, ha valaki hozzájuk közelebb élővel kezdenének randizni.



Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 (Harry Potter és a halál ereklyéi) – amerikai bemutató: november 19.

A kétrészesre osztott film az utolsó regény cselekményét mutatja be, melyben Harry és barátai megpróbálnak véget vetni Voldemort uralmának.
További infó itt!



Life As We Know It (Az élet, ahogy mi ismerjük) – amerikai bemutató: december 22.

Két független felnőttről fog szólni, akiknek élete gyökeresen megváltozik, miután legjobb barátaik egy autóbalesetben életüket vesztik, és őket nevezik meg árva kislányuk gyámjaként.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lesz köztük 1-2 korrektnek tűnő film :) Reméljük azok is lesznek!

Luke írta...

Reménykedjünk benne.:)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból