2010. február 21., vasárnap

Értékelés: A tenger vadjai 2. - A zátony (Into the Blue 2: The Reef)

Sebastian és Dani búvárkodást oktat Hawaiion, csendes kis életüket egy férfi és egy nő kavarja fel, és rengeteg pénzt ajánlanak, hogy merülhessenek egy bizonyos korallzátonynál. A veszélyekkel körülvett zátonynál hamarosan kiderül, hogy ügyfeleik nem teljesen azok, akiknek mondják magukat, és nem a csodálatos vízi világ iránt érdeklődnek. A nem várt események próbára teszik Sebastian és kedvese búvártudását, szerelmét és életösztöneit is, amikre bizony nagy szükségük lesz, ha túl szeretnék élni a kalandot, amibe belekeveredtek…

Az első részt természetesen nem tudta felülmúlni, de az ember nem is várja ezt el egy DVD-re készült második résztől, ami egy teljesen élvezhető, üdítő kikapcsolódást nyújt egy esős estén. Azt a fajta életet, ahogy hőseink mindennapjaikat tengetik nagy duzzogva megbírnám szokni! Csodás, egzotikus nap barnította lányok, tengerpart, napsütés, igen nekem ez a téma nagyon is fekszik, szóval ez mindenképpen tetszett és a megvalósítások is helyükön voltak egy DVD-filmhez képest. A víz alatti felvételek szintén az előbb említettekhez tartoznak, és hát Hawaii, valamint környéke már csak ilyen. Volt egy diszkós rész, ahol egy forró nyári buli keretin belül tomboltak a helyi fiatalok, és ott baromira jól sikerült mind a vágás, és a zene kiválasztása egyaránt, ezzel sikerült visszaadniuk valamennyire az ottani hangulatot.

Főszereplőink kiválasztásától tartottam, de a Sebastiant megformáló Chris Carmack, akit a Narancsvidék Luke-jaként ismerhetünk, abszolút beleillett a feljebb kielemezgetett környezetbe. A párját alakító Laura Vandervoort is ismerős lehet a V című sorozatból, melyet a hazai TV-adók még nem sugároznak, de most is ugyanolyan bájos volt, mint eddigi szereplései során, amik főleg TV-filmeket/sorozatokat érintenek.

A szinkronról annyit, hogy totálisan megfelel egy ilyen filmnek, panaszunk nem lehet rá. És hogy ne csak fényezzem a filmet, voltak bizony hibái is, elég tipikusra, kiszámíthatóra sikerült a történet, valamint a gonoszok és tetteik. A másfél óra játékidőt éppen el tudta sütni, hogy ne fulladjon unalomba, így hát 10/6-os osztályzatot érdemel, ami teljesen elég ennek a DVD filmnek. Extraként három kisfilmmel gazdagíthatjuk szemünket: Forgatás a víz alatt, Fuss az életedért!, Vissza a tengerpartra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból