2010. március 18., csütörtök

Bryan Singer és Laura Shuler Donner az X-Menről

156277_et-xmen_l_

A rendező már korábban is nyilatkozott az X-Men: First Class című filmről, most pedig Laura Shuler Donner producerrel közösen adott interjút a The Los Angeles Timesnak. Singer a következőket mondta a filmről:

Az nem elég, ha csak fiatalabb mutánsokat mutogatunk, a történetnek ennél sokkal többről kell szólnia. Nagyon tetszik a Magneto és Xavier közti kapcsolat, két teljesen ellentétes ember, akik egész máshogy látják a dolgokat, mégis barátok is tudnak lenni… időnként. Igazi barlenségek.

A cikkben arról is szó esik, hogy Laura megkérte Bryant, hogy készítsen el egy negyedik X-Men filmet, mely a trilógia folytatása lenne a régi szereplőkkel, azonban Singer még a Warnernél is készül egy Jack, the Giant Killer című filmet összehozni. Illetve állítólag Hugh Jackman is megkereste őt egy ilyesmi ötlettel. Singer erre a következőt válaszolta: „Bárcsak négyfelé tudnék szakadni, akkor mindenkit boldoggá tehetnék.” Illetve azt is hozzátette, hogy mindenképpen nyitott egy negyedik X-Men mozifilmre, csak egyelőre várjanak vele egy kicsit, mert most ezzel a két filmmel van elfoglalva.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból