2010. március 23., kedd

Hivatalos Avatar DVD, BD specifikációk

A múltkor már megmutattuk a hivatalos borítóképeket, és megírtuk, hogy április 28-ától kékülhetnek el a TV-k képernyői a Na’vi törzsnek köszönhetően, most viszont újabb pár infót eresztett el az InterCom a DVD és BD kiadványokról.

Tehát extrákat, azt bizony nem kapunk egyik kiadványra sem, lesz nekünk a szokásos 1.78:1 képarányú (IMAX-ben is vetített) kép magyar és angol DD5.1-es hanggal a DVD-n. Míg a BD-n az előbb említett képarány mellé dts-HD MA 5.1-es angol hang, valamint magyar DD5.1-es szinkron kerül, és a producerek ígéretei szerint mindkét formátumon eddig nem látott minőségben fog pompázni a kép.

  • DVD kiadvány ára: 2.990.-
  • BD kiadvány ára: 6.990.-

Véleményem: én nagyon sajnálom, hogy nem lesz belőle egy szép steelbook, de nem kell elkeseredni, Cameron csak húzza az időt, ugyanis ősszel érkezik egy fullosabb kiadás, bővített jelenetekkel. Amivel gondolatom szerint az a célja: karácsonyra szép kis izmos kiadványt kidobni, vagy nem. Majd meglátjuk, lényeg, hogy én így is bezsákolom, mert ami megvan, az már tuti, és még félévet biztos nem várok miatta, de az a pletyka már akkor is durva, hogy nem lesz animált menü sem… erre a gyér jelző is kevés.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha 1 lemezes kiadás, arra még azt mondom OK, belefér! Állómenü??? Na az már tényleg GÁZ lenne! Remélem legalább kap egy szép animált menüt!

Luke írta...

Megmondom én, mi azzal a célja Cameronnak: többször akar ugyanazzal pénzt keresni.

függő írta...

Nekem megvan mi lesz, ez a kiadvány + http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/13858078/James-Cameron-Avatar-Steelbook-Combi-Pack-Online-Exclusive/Product.html?cur=258 = összeházasítva cukorgyémánt lesz ;)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból