2014. január 19., vasárnap

Casting 19.01.14.

  • Margot Robbie A Wall Street farkasával szó szerint berobbant a köztudatba, ugyanis a legújabb hírek szerint a Warner Bros. kinézte őt a Tarzan reboot női főszerepére, vagyis könnyen lehet, hogy ő lesz Jane Alexander Skarsgard oldalán.
  • Ez még közel sem minden, ugyanis állítólag Margot Robbie kapta a Z for Zachariah női főszerepét is, ami egy Craig Zobel rendezésében készülő akció-sci-fi, amelynek főszerepeire Chiwetel Ejiofor és Chris Pine írtak alá korábban, szóval nem kérdés, hogy ez is mennyire várós.
  • Vasárnap van, méghozzá abból is a hírmorzsákkal teli, úgyhogy kezdem rögtön azzal, hogy a Machinimán elérhető a Black Sails című kalózos sorozat első része, azonban minek büntetnek az amcsik, de akik tudnak IP-trükközni, azoknak nyitva áll a kapu.
  • Szintén tegnap esti bejelentés, hogy a frissen hazai forgalmazót szerzett VámpírAkadémia (Vampire Academy) Valentin nap helyett már február 7-én érkezik az amcsi vásznakra. Valószínűleg az a menekítés oka, hogy féltették ezt a filmet a többi nagy versenytárstól.
  • Az Open Road Filmsnél pedig úgy döntöttek, hogy március 28. helyett csak három héttel később, április 18-án mutatják be az A Haunted House 2 című folytatásfilmet, amikor a Transcendence-szel kell majd szembeszállnia.
  • A Star Wars: Episode VII-tel jövőre egy új trilógia kezdődik, amiről sok mindent beszélnek, és ugye kétévente kapjuk az új részeket, a köztes években pedig egy-egy spin-off érkezik. Ezekről tudhattuk meg, hogy elvileg ezek a karakterek nem tűnnek majd fel az új trilógiában, tehát teljesen különálló filmekről beszélünk.
  • Az egyik nagy független filmekkel foglalkozó stúdió, a Sony Pictures Classics csapott le a Whiplash című dráma észak-amerikai, ausztráliai, új-zélandi és németországi forgalmazási jogaira. A rendező Damien Chazelles, akinek filmje az idei Sundance Film Fesztiválon debütál.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vámpírakadémia hazai premierről tudtok valamit?

függő írta...

A magyar címet pénteken jelentették be, a premier napja akkor még nem volt nyilvános.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból