2009. december 19., szombat

Avatar DVD és BD infók

Meglehetősen hamar, de rákérdeztek, az épphogy mozikba került Avatar (<-- kritikám olvasható) rendezőjénél, James Cameronnál, hogy mit várhatnak majd a rajongók a DVD és BD korongokon.

Az MTV-nek adott interjújában elhintett néhány lehetőséget. Kerül tehát 10 percnyi olyan jóság, mindkét változatra, amiket a mozikban nem láthattunk, és betekintést enged a Na'vik életébe, valamint meghívja a nézőket egy törzsi rituáléra, e vadászat során Jake Sullynak le kell vadásznia egy vadállatot.

A másik nagy kérdés volt, hogy kapunk-e otthonra 3D-s változatot, erre az volt a válasz, hogy egyelőre nem, egyik formátumon sem, viszont ha már eléggé elterjedt lesz ez a technológia, akkor érkezik mindkét verzóban.

A DVD megjelenés dátuma a franciák amazon.com-ja szerint április 16-ára tehető, de ez majd még idővel úgyis lekonkretizálódik. Én egy fémdobozos verziót szeretnék majd feltenni a polcomra :)

Interjú Cameronnal:


Box office hír, hogy éjféli vetítésen $3,5 millió dollárt zsebelt be a film, de holnap este jövök bővebb amerikai, illetve világszintű bevételi számokkal is.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

lekonkretizálódik? aha :)

Névtelen írta...

most most most most >.<

Johnny írta...

mi a baj azzal a szóval?

Névtelen írta...

AVATAR DVD Magyarországi megjelenése 2010 április 28

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból