2009. október 20., kedd

DVD, BD ajánló: Transformers – A bukottak bosszúja

Hamarosan kapható lesz DVD-n és BD-n november 4-től a nyár egyik legnagyobb kasszasikere, a Transformers - A bukottak bosszúja, amely a filmsorozat második része.

A történet a következő, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) felleli az alakváltó robotok eredetének ősrégi titkát. Nem ő határozza meg, Optimus Prime, Űrdongó és a többi Autobottal lesz kénytelen harcba indulni az Álcák ellen. Akik újra összeszedve magukat, hatalmas erővel és elszántsággal szállnak harcba. Egy céljuk van, mégpedig, hogy elpusztítsák a bolygónkat. Így hát folytatódik a földért a küzdelem, mely bejárja egész bolygónkat.

A rendező Michael Bay, akinek a neve szerintem legtöbbünk számára ismert, ott van továbbá a készítők között Steven Spielberg. A két főszereplő Shia LaBeouf és Megan Fox akik az első rész óta igazi felkapott színészek lettek. Igaz a film 145 perces, viszont nem kell megijedni a hosszától, végig pörgős akciós-fantasy-t kapunk. Jó színészi játékokkal és gigantikus robbanásokkal, üldözésekkel.

Az amerikai bevétel már az első hétvégén nem viccelt, $201 milliót szedett össze és szintén ezen a hétvégén Amerikán kívül még $186 milliót.

DVD specifikációk: találhatunk a kiadványon magyar és angol 5.1-es hangot és feliratot szintén, tehát mindenki magának döntheti el, hogy szeretné nézni. Én az eredeti nyelvre szavazok, moziban kissé csalódás volt a szinkron ennél a résznél, míg ugyebár az első részt feliratosan láthattuk 2007-ben a mozikban.

Egyébként három féle DVD változat érkezik, egy fémdobozos változat, egy sima dupla lemezes és egy figurás kiadvány. Valamint egy két lemezes Blu-ray.



Eredeti cím: Transformers: Revenge of the Fallen

Az én értékelésem 10/7, csak azért lett ennyi, mert az első rész sokkal (10/9) jobban megmozdított bennem dolgokat, ennél ez hiányzott, ez se volt rossz, de nem tudta felülmúlni elődjét, hiába voltak nagyobbak a robbanások, több effekt meg miegymás.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból